20 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Van oka az aggodalomra Berki Mazsinak: egyre jobban fenyegeti helyzetét a titokzatos idegen

Dátum:

Megosztás:

Úgy tűnik, heves harc folyik Zoltán kegyeiért, legalábbis egy titokzatos hölgy részéről, aki feltehetően nem tudott megbékélni a ténnyel, hogy a férfi már foglalt.

De vajon Berki Mazsi mit szól ehhez?

Az élet sokszor furcsa helyzeteket tud teremteni, s most pont egy ilyenben érezheti magát Berki Mazsi is. Az özvegy jó ideje egy párt alkot szerelmével, Zoltánnal, akivel olyan komoly a kapcsolatuk, hogy össze is költöztek. Bár a nagyvilág előtt csendesen élik a mindennapjaikat, egy harmadik személy mindent megtesz, hogy belerondítson az idillbe. Legalábbis a kommentelők szerint direkt provokálja a szerelmeseket…

Vetélytársa akadt?

Ahogy azt az imént említettük, van egy harmadik személy Berki Mazsiék életében, s bár az özvegy próbál tudomást sem venni róla, a hölgy minden követ megmozgat, hogy észrevegyék. Tény, hogy egy szemrevaló teremtésről van szó, aki a közösségi oldalán úgy posztol, mintha Zoltánnal egy párt alkotna. A képeit böngészve ugyanúgy megfordult Zanzibáron a gazdag vállalkozóval, ugyanúgy sokat tartózkodik a lakásában és ugyanolyan jó viszony fűzi a férfi gyermekéhez.

A kialakult helyzet valóban furcsa, tekintve, hogy Mazsi semmilyen formában sem reagált még erre az anomáliára. Olyan, mintha ez a hölgy a sztáranyuka életét élné, miközben Mazsi láthatóan nagyon boldog szerelme mellett.

Micsoda hasonlóság

Bár egy darabig csend volt a témában, a csinos hölgy most ledobta az atombombát: ugyanolyan képet lőtt magáról a közösségi oldalára, mint Mazsi. Az egyetlen különbség maximum csak a háttér, ugyanis a két nő ugyanazt a ruhát viseli. A szabása, a mintája és a színe is egy az egyben olyan, mint az özvegy fotóján szereplő darabé. Első ránézésre ez egy erős rivalizálásnak tűnik, hogy kinek is állhat jobban a közel sem visszafogott dressz… Ám mivel Mazsi egy hónappal megelőzte a posztolásban a vetélytársát, valószínűleg a hölgy próbál rivalizálni…

A téma a Redditen is felütötte a fejét persze, ahol azonnal elkezdődött az oknyomozás. Sokak egyetértenek abban, hogy a nő „majmolja” Mazsit, míg mások szerint csak egy véletlen történt.

Zseni, még egymás ruháit is hordják. Ez aztán a hárem, kérem szépen

– szúrt oda egy kommentelő.

– Szerintem itt semmi sem történt direkt módon. Ez egy véletlen kérem szépen, le lehet nyugodni!  – tett rendet a következő hozzászóló.

De mit szól ehhez Mazsi?

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...