0.5 C
Budapest
2023. december. 10. vasárnap

Vérfürdő Jászladányon: még a kés pengéje is elhajlott, miközben halálra szurkálta volt élettársát a férfi

Dátum:

Megosztás:

Igazi vérfürdőt rendezett az a 35 éves férfi, aki volt élettársát szurkálta halálra Jászladányon még tavaly decemberben. A brutális támadás során még kést is váltott, mert az első pengéje elhajlott a döfések közben. Az ügyészség most életfogytig tartó fegyházbüntetést kért a kegyetlen gyilkosra.

Még tavaly nyáron szabadult a börtönből a 35 éves jászladányi férfi, aki szeretett volna újra együtt élni korábbi élettársával. Azonban a nő volt párja erőszakos természete miatt ezt nem akarta, amit a férfi nem tudott elfogadni, így kapcsolatuk megromlott.

– A férfi ezt követően, 2022. december 30-án, az esti órákban kétszer is megjelent a nő jászladányi családi házánál, és kérte őt, hogy engedje be, a nő azonban távozásra szólította fel a férfit, mert félt attól, hogy bántani fogja. A férfi emiatt ingerült lett, és azzal fenyegette a nőt, hogy az egész családját lemészárolja, majd benyomta a konyhába nyíló ablakot, és azon keresztül bemászott a házba – tájékoztatott az eset részleteiről dr. Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

És az igazi borzalmak csak ezután következtek…

A megvadult férfi bement a nő hálószobájába úgy arcon ütötte áldozatát, hogy az az ágyra esett. Ezután a férfi a zsebéből egy 7 centiméter pengehosszúságú kést vette elő, majd ötször megszúrta a nő arcát és fejét. Ekkor az áldozat védekezni próbált a kezével, közben arra kérte a házban tartózkodó kiskorú gyermekeit, hogy meneküljenek el. Ez sem józanította a feldühödött támadót, sőt, mivel a kés pengéje elhajlott a brutális támadás során, a konyhából hozott egy másikat, egy 25 centiméter pengehosszúságú kést. Visszament a szobába és a nagyobb késsel mindkét oldalon nyakon szúrta a nőt, aki ezután a helyszínen életét vesztette.

Ezzel a késsel támadt először a kegyetlen férfi áldozatára, a kés pengéje elhajlott a brutális támadásban
Forrás: Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség

A támadó a nő helyszínre érkező rokonainak sem volt hajlandó kinyitni az ajtót, késsel a kezében azzal fenyegetőzött, hogy ha bemennek a házba, őket is leszúrja. Végül a rendőrség törte be a ház bejárati ajtaját és elfogta a férfit.

– Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő, erőszakos többszörös visszaeső férfivel szemben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetés kiszabására, a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből történő kizárásra és közügyek gyakorlásától eltiltásra tett indítványt a vádiratában – tájékoztatott a szóvivő.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Az orális szex növelheti a szájrák esélyét (18+)

Megdöbbentő tanulmány látott napvilágot az orális szex és a rák összefüggésben. Amerikai kutatók szerint az orális szex és a rák összefüggésben...

Pankotai Lili szánalmas interjúja a köznevelésért felelős államititkárral, Maruzsa Zoltánnal – videó

Maruzsa Zoltán ellátogatott a Fiatalok és médiatudatosság konferenciára. A rendezvény után Pankotai Lili aktivista egy rögtönzött interjún kapta...

Szinte az egész országra kiadták a vészjelzést, mutatjuk, hol a legrosszabb a helyzet

Elsősorban az autóba ülőknek jelent rossz hírt a mai időjárás, de nagy valószínűséggel senki sem fog különösképpen örülni....

Szánalmasan próbálkozik Zelenszkij, Buenos Airesbe repült Orbán Viktor után

Zelenszkij ukrán elnök a nemzetközi politikában egészen ritkán látható szánalmas módon próbálkozik, hogy valahogy megpróbálja rávenni Orbán Viktor...