22.7 C
Budapest
2023. szeptember. 21. csütörtök

Vlagyimir Putyin kijelentette: véget akar vetni a háborúnak

Dátum:

Megosztás:

Vlagyimir Putyin orosz elnök az öt országot tömörítő BRICS-csoport csúcstalálkozóján kijelentette, hogy Moszkva véget akar vetni annak a háborúnak, amelyet „a Nyugat és csatlósai indítottak el” Ukrajnában.

Múlt héten vált biztossá, hogy Vlagyimir Putyin nem vesz részt személyesen a BRICS-országok csúcstalálkozóján, az orosz elnököt Szergej Lavrov helyettesíti Dél-Afrikában. Videokapcsolaton keresztül azért bejelentkezett Putyin, hogy az ukrajnai háborúról beszéljen.

Az al-Dzsazíra pánarab híroldal szerint a BRICS-országok vezetői tartózkodtak attól, hogy elítéljék Moszkva ukrajnai akcióit, és Putyin azt mondta nekik a csúcstalálkozón, hogy a háború kényszerű válasz volt Kijev és a Nyugat intézkedéseire. Az orosz elnök továbbá kijelentette, hogy

VÉGET AKAR VETNI A HÁBORÚNAK, AMELYET – SZAVAI SZERINT – „A NYUGAT ÉS CSATLÓSAI INDÍTOTTAK EL” UKRAJNÁBAN.

Az orosz elnök videónyilatkozatában azt is kijelentette az MTI szerint, hogy a szervezet következő tanácskozását 2024 októberében Oroszországban, Kazanyban akarják megrendezni.

Mint arról már beszámoltunk, Josep Borrell, az Európai Unió külügyi főképviselője ukrajnai béketárgyalásokról is beszélt a spanyolországi Santander városában. Borrell a miniszteri szintű béketárgyalásokat szorgalmazta a békéről. A politikus szerint a magas szintű találkozókat már szeptemberben megtarthatják. Uniós tisztviselők szerint Borrell az ENSZ Közgyűlésének hasonló kezdeményezésére utalt.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A póker evolúciója: A régi kocsmáktól az online asztalokig

A póker az ügyességi, stratégiai és pszichológiai játék évszázadokon átívelő, gazdag történettel rendelkezik. Az ipar különlegessége, hogy rövid időn...

NAPÚT – 5: AZ Utolsó vacsora szereplői – Tádé

Jobbról balra haladva a harmadik apostol Szent Júdás Taddeus. Vigyázat! Nem tévesztendő össze az Iskarióti Júdással, aki végül...

Új kedvcsináló elérhető a „Loki” következő évadához

BUDAPEST, Magyarország (2023. szeptember 21.) – Az első évad meglepő lezárása után október 6-án folytatódik a Marvel Studios egyik közönségkedvenc...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 1

Ugye emlékeznek még az idősebbek a 70-es évek elejére, amikor rettegtünk attól, hogy az energia alapját biztosító kőolaj...