22.7 C
Budapest
2023. szeptember. 22. péntek

Vörös szőnyegen vonult Putyin elé Kim Dzsong Un

Dátum:

Megosztás:

Putyin azt mondta Kimnek, „nagyon örül, hogy láthatja”, míg az észak-koreai diktátor megköszönte Putyinnak a meghívást, „annak ellenére, hogy elfoglalt”.

Igazi VIP-fogadtatásban részesült Kim Dzsong Un Oroszországban, ahová kedden érkezett Vlagyimir Putyin meghívására. Úgy látszik, minden eszközt bevetett az orosz elnök, hogy katonai megállapodást köthessen a diktátorrral: a díszőrség és a két nemzet himnusza csendült fel, miközben a diktátor mosolyogva, élénken vonult végig a neki leterített vörös szőnyegen.

Vlagyimir Putyin és Kim Dzsong Un egy oroszországi űrbázison találkoztak, hogy megbeszéléseket folytassanak az ukrajnai háborúhoz szükséges észak-koreai fegyvertámogatásról, ám Kim rezsimjének is stratégiai fontosságú a találkozó.

Az orosz RIA hírügynökség szerint az orosz és az észak-koreai vezető kézfogással köszöntötték egymást az Amur távoli régiójában található Vosztocsnij kozmodromban.

Putyin azt mondta Kimnek, „nagyon örül, hogy láthatja”, míg Kim megköszönte Putyinnak, hogy – az elfoglaltságai ellenére – meghívta (ez nyilván utalás az ukrajnai háborúra).

A két vezető megvizsgálta a kozmodromot, majd leültek tárgyalni – jelentette az orosz állami média. Csevegve és mosolyogva mutatták be őket, amint a delegációjuktól kísérve bementek egy épületbe. Csúcstalálkozójukat nem sokkal azután kellett volna megtartani, hogy Észak-Korea két, rövid hatótávolságú ballisztikus rakétát lőtt ki a keleti partjairól.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A fájó izmokat is kezelhetjük fahéjjal, levendula-illóolajjal és kurkumával

Nincs is annál rosszabb, amikor reggel már úgy kelünk ki az ágyból, hogy fájnak az izmaink. A fájó izomzatnak...

A magyarok bő kétharmada maradni akar az Unióban és bevezetné az eurót

Ha ma lenne a népszavazás, akkor a magyarok több mint kétharmada voksolna az unióban maradás és az euro...

Leállnak a lengyel fegyverszállítások a gabonavita miatt

Varsó mindeddig Ukrajna egyik legfőbb támogatója volt, de a közelgő választás felülírja a korábbi álláspontot - írja a...

Varga, Matolcsy, Bod egy asztalnál – borul a forint, szakad az OTP

A 61. Közgazdász-vándorgyűlésen folytat kerekasztal-beszélgetést a fiskális és monetáris politika jelenlegi és múltbéli vezetése - írja a vg.hu Egy asztalhoz...